GyroSys_head

facebook twitter google

hun eng ger

Visszalogo

A GoPro HERO3 akciókamerához kifejlesztett kameramozgatónk ötvözi a filmiparban használatos, tradicionális kameramozgatók technológiáját a vezeték nélküli, mobil gimbalok előnyeivel. A körgyűrűs kivitelből adódóan szinte egyedülálló képviselője a 3 tengely körül korlátlan számban elforduló, kisméretű fejegységeknek.bee_full

A BEE felhasználhatóságát csak fokozza, hogy a piac egyre bővülő akciókamera-kínálatának nagy részét a megfelelő közbetéttel munkába lehet állítani.

A kompatibilis eszközök aktuális listája:

- GoPro Hero 2/3/3+/4 White/Silver/Black edition

- SJ4000

- Ion Air Pro/The Game

- Drift HD Ghost/Ghost-S

- Garmin Virb Elite

- Sony Action Cam 2

- JVC Adixxion

- Contour

- Polaroid Cube/XS80/XS100

Rendelhető márkahűség vagy tapasztalat alapján számos szervomotorral (a szervomotorok listája megtalálható a technikai adatoknál) és a későbbiekben - BEE Silence néven - léptetőmotoros kivitelben is. A fejegység variálhatósága itt még nem áll meg, ugyanis a szín, a bevonat típusa és a dokkoló fajtája is külön variációkban megrendelhető.

Kérjen belőle akár klubja műsorának felvételéhez matt fekete kivitelt falra szerelhető konzollal, vagy boltja kirakatába különleges kiegészítőnek egyedi színekkel és sínre szerelhető dokkolóval, a lehetőségeknek szinte csak a képzelet szab határt.

További képek a "Galéria" menüpontban találhatóak, technikai adatokért pedig kattintson az alábbi ikonra:

book_logoTervezési folyamat

bee_01A GyroSys WASP tervezése mellett párhuzamosan kezdtük el ennek az eszköznek a fejlesztését. Az alapvető strukturális felépítés hasonlít a nagyobb változatéhoz, azonban a belső rész kialakítását teljesen át kellett tervezni, hogy a GoPro kamera könnyedén cserélhető legyen.

A HERO3 beszerzése után gyakorlatilag a kamera köré terveztük az eszközt, mégpedig úgy, hogy a forgásközéppont a lencse mértani közepére bee_02essen. Külön figyelemmel voltunk arra, hogy a kezelőgombok könnyen hozzáférhetőek legyenek, valamint arra, hogy minél nagyobb csúszásmentesíthető felület álljon rendelkezésre a kamera rögzítésénél a nagy igénybevételekre való tekintettel.bee_03

Elhelyeztünk egy gravírozható felületet is az eszközön, amely kiváló reklám céljára.

A 3D-s változatok közül a kiválasztott modellt tökéletesítettük a megrendelő kérései alapján, majd a prototípus elkészítését végeztük el kevesebb, mint 3 hét alatt. Az elkészült fejegységhez beszereztük a megfelelő alkatrészeket és átalakítottuk azokat, ahol szükség volt rá.

bee_05A kábeles kapcsolat kiépítése után tesztelhető állapotba került a prototípus és a színre fújás után próbafelvételeket készítettünk.

 

Jelenleg a BEE előrendelhető, a "Letöltések" menüpontban a megrendelőlapon megtalálja az elérhető variációkat.

 


Bármely egyéb kérdésére a termékkel vagy egyedi kívánságával forduljon hozzánk bizalommal e-mailben.

Fel