GyroSys_head

facebook twitter google

hun eng ger

Visszalogo

Fokozatmentesen dönthető, csepp- és ütésálló dokkoló a 2. generációs iPad Minihez és az Ingenico ICT220-hoz tervezve. Nagy merevségű, csúszásmentes talprésszel és a kábelek törését megakadályozó vezetősínnel ez a komplex dokkoló egyedülálló a kategóriájában. dokkolo_full

Főként nagy igénybevételhez ajánljuk éttermekben és fesztivál helyszíneken, de elegáns és letisztult kialakításával bármely kis- vagy nagykereskedelmi egységben feltűnést kelt az érintésmentes fizetési megoldások között.

További képekért kattintson a galériára, a részletes leírásért és a jelenleg választható opciókért pedig az alábbi ikonra:
book_logo


Tervezési és kivitelezési folyamat

dokkolo_01A megrendelő azzal a kéréssel fordult hozzánk, hogy tervezzünk meg egy olyan dokkolóegységet, amely a PayPass funkciót tartalmazó ICT220-as terminált és az iPad Minit tudja kezelni. A terminált a felső talprésze körül kell elforgatni, hogy az alján lévő kártyaolvasó használható legyen, a táblagépet pedig az alján fordulva lehessen maximum 50°-ot elfordítani. A kész eszközt fesztiválon és éttermekben kívánják használni, felváltva a jelenlegi technológiát, így a táblagép por- és cseppállósága, valamint a csatlakozások biztonságossá tétele elsődleges szempont volt a tervezés során.dokkolo_02

Külön megemlítendő, hogy az iPad mozgatása fokozatmentes kellett legyen, semmilyen megakasztást nem tartalmazhatott.

dokkolo_03Az eszközök beszerzése és digitalizálása után - a pontos méretek levétele végett - a megrendelővel konzultálva elkészültek a tervek. Ezek után elkészítettük a 3D-s modelleket, melyek közül kiválasztották a megfelelőt.

Jelenleg a projekt az anyagbeszerzés és a gyártási költség kalkulálásának fázisban tart.Bármely egyéb kérdésére a termékkel vagy egyedi kívánságával forduljon hozzánk bizalommal e-mailben.

Fel