GyroSys_head

facebook twitter google

hun eng ger

Visszalogo

mask_fullA Magyarországon közlekedő távolsági buszokon elsőként alkalmazott járműfedélzeti validátor védőburkolatának kivitelezése, amely egység elérhetővé teszi az utasok számára a PayPass kártya használatát. Az „érintés nélküli” fizetés meggyorsítja a jegykezelést és a termék ergonomikus megjelenése kiválóan illeszkedik a járművek belső kialakításához.

Csepp- és porállóra tervezett belső kialakítású, mely minden évszakban hibamentes működést biztosít a benne helyet kapó eszköznek. Minden darab egyedi kulccsal zárható.


További képek a "Galéria" menüpontban találhatóak, technikai adatokért pedig kattintson az alábbi ikonra:

book_logo


Tervezési folyamat

A megrendelő azzal a kéréssel fordult hozzánk, hogy tervezzünk meg és kivitelezzünk egy védőburkolatot az Ingenico iUC180 típusú terminálhoz. A kritériumok között a mechanikai védelem mellett többek közt a rázkódásvédelmet, az érintésvédelmet, a hőmérséklet-érzékenységet, valamint a magas páratartalommal szembeni ellenállóságot kellett figyelembe vennünk.

bee_05

A tervezés első fázisában a POS terminál használatát elemeztük, ez alapján állapítottuk meg a front oldal felső részének optimális dőlésszögét. A befoglaló méretek meghatározása után az elkészült látványterveket elküldtünk a megrendelőnek, aki kiválasztotta a számára megfelelőt.

bee_01

A következő fázisban kialakítottuk a termék belső elrendezését, figyelembe véve a terminál helyszükségleteit, az ütéssel és rongálással való ellenállóságot, valamint a megfelelő szigetelést.

Az összes alkatrész 3D modelljét elkészítettük, így a részletek kidolgozása gyorsabb és szemléletesebb volt.

bee_05

A kész terveket vákuumformázás segítségével hívtuk életre, így a prototípust már teljes életnagyságban tekinthette meg a megrendelő.


A kért módosítások elvégzése után véglegesítettük a tervet, majd legyártattuk az első szériát, amelyet jelenleg az egyik távolsági buszjárat járművein helyeztek forgalomba.
A GyroSys MASK a megrendelő kizárólagos tulajdonát képezi, oldalunkon referenciaként szerepel.

Fel