Projektek

Az alábbiakban megtekintheti az általunk eddig elkészített, vagy épp folyamatban lévő projekteket.


Gyrosystem Kameramozgatók


 Gyrosys BEE

A GoPro HERO3 akciókamerához kifejlesztett kameramozgatónk ötvözi a filmiparban használatos, tradicionális kameramozgatók technológiáját a vezeték nélküli, mobil gimbalok előnyeivel. A körgyűrűs kivitelből adódóan szinte egyedülálló képviselője a 3 tengely körül korlátlan számban elforduló, kisméretű fejegységeknek.

A BEE felhasználhatóságát csak fokozza, hogy a piac egyre bővülő akciókamera-kínálatának nagy részét a megfelelő közbetéttel munkába lehet állítani.

A kompatibilis eszközök aktuális listája:

- GoPro Hero 2/3/3+/4 White/Silver/Black edition

- SJ4000

- Ion Air Pro/The Game

- Drift HD Ghost/Ghost-S

- stb ..


Rendelhető márkahűség vagy tapasztalat alapján számos szervomotorral (a szervomotorok listája megtalálható a technikai adatoknál) és a későbbiekben - BEE Silence néven - léptetőmotoros kivitelben is. A fejegység variálhatósága itt még nem áll meg, ugyanis a szín, a bevonat típusa és a dokkoló fajtája is külön variációkban megrendelhető.

Kérjen belőle akár klubja műsorának felvételéhez matt fekete kivitelt falra szerelhető konzollal, vagy boltja kirakatába különleges kiegészítőnek egyedi színekkel és sínre szerelhető dokkolóval, a lehetőségeknek szinte csak a képzelet szab határt.

logo
 Gyrosys WASP

A klasszikus kameramozgatók megújított generációjának képviselője, mely ötvözi a stabil és nagy teherbírású mechanikus gépészeti megoldásokat a WiFi technológiával, és a nagy precizitású hajtáslánccal. A mozgatási sebesség és a pontosság megegyezik a profi felhasználású fejegységekével és a 3 tengely körül folytonos elmozdulást megengedő kivitelezés teszi egyedivé a szerkezetet.

Kialakításából adódóan a legtöbb 5-10 kilogrammos kamera kompatibilis az eszközzel és a megrendeléstől függően 12 - 24 kábeles összeköttetésre is lehetőség van, mely természetesen nem akadályozza a mozgást.

logo

Gyrosystem Dokkolók


 iPad mini - ICT220

Fokozatmentesen dönthető, csepp- és ütésálló dokkoló a 2. generációs iPad Minihez és az Ingenico ICT220-hoz tervezve. Nagy merevségű, csúszásmentes talprésszel és a kábelek törését megakadályozó vezetősínnel ez a komplex dokkoló egyedülálló a kategóriájában.

Főként nagy igénybevételhez ajánljuk éttermekben és fesztivál helyszíneken, de elegáns és letisztult kialakításával bármely kis- vagy nagykereskedelmi egységben feltűnést kelt az érintésmentes fizetési megoldások között.

logo